Posted on Jätä kommentti

Miksi sähköpotkulauta yrityksen käyttöön?

Sähköpotkulauta eego green 48V 1000W

EEGO SÄHKÖAJONEUVOT TEHOSTAVAT YRITYSTEN TOIMINTAA.

Valmistamamme sähköajoneuvot tulevat olemaan keskeisessä roolissa tulevaisuuden tehokkaassa ja modernissa työympäristössä. Valmistamillamme laitteilla ajaminen on todella edullista ja ekologista. Lähes kaikissa tapauksissa Eegon sähköajoneuvot maksavat sijoituksen takaisin hyvin nopeasti saaduilla säästöillä. 

Varaa meidät esittelemään Eego sähköpotkulautoja yrityksellesi, ja samalla kartoittamaan mahdolliset säästöt, sähköpostilla: asiakaspalvelu@eego.fi, tai puhelimella 0456654849.  Järjestämme mielellämme koeajotilaisuuden yrityksellenne. 

TAPAHTUMAJÄRJESTÄJÄ

Meillä on hyväksi todettu konsepti erilaisten tapahtumajärjestäjien kanssa. Yhteistä kaikissa tapahtumissa on se, että järjestäjät liikkuvat tapahtuma-alueella jopa useita kymmeniä kilometrejä päivässä kävellen, pyöräillen, tai polttomoottori ajoneuvoilla. Kaikkiin edellä mainittuihin liikkumismuotoihin verrattuna – saadaan Eegon sähköpotkulaudoilla huomattavia säästöjä aikaiseksi ja tehostettua liikkumista tapahtuma-alueella. Esimerkiksi kävely; keskinopeus n. 5km/h ja energiankulutus 200kcal/tunti, Eegolla voi pitää jopa 25km/h keskinopeutta siirryttäessä ja energia tulee sähköakuista. Näin työntekijä ehtii useampaan paikkaan päivän aikana ja energiat riittää helpommin koko päiväksi.  

MIKÄLI OLET KIINNOSTUNUT VUOKRAAMAAN EEGON SÄHKÖPOTKULAUTOJA, TAI NEUVOTTELEMAAN YHTEISTYÖSTÄ TAPAHTUMAAN, OLE YHTEYDESSÄ ASIAKASPALVELU@EEGO.FI, TAI 0456654849.

YRITTÄJÄ

Oletko kiinnostunut myyntityöstä mielenkiintoisten tuotteiden parissa, nopeasti kasvavassa ympäristössä? Etsimme yritysmyyjiä palvelemaan kasvavaa Eego -tuotteiden kysyntää. Laita meille vapaamuotoinen sähköposti itsestäsi osoitteeseen asiakaspalvelu@eego.fi, niin olemme sinuun yhteydessä ja sovitaan tulevasta. 

Katsomme eduksi:

  • Aikaisemman kokemuksen myyntityöstä
  • Kiinnostusta Eego -tuotteisiin

Lisätietoja voit tiedustella numerosta 0456654849

 

KAIKKIEN EEGO SÄHKÖPOTKULAUTOJEN KOKOONPANO TAPAHTUU SUOMESSA – SÄHKÖPOTKULAUTA ON TÄYSIN KUSTOMOITAVISSA YRITYKSESI NÄKÖISEKSI.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.