Sähköperämoottorit - laadukas valinta järvelle ja merelle

Sähköperämoottorit veneilyssä

Nykyaikaisilla sähköperämoottoreilla voidaan korvata useimmat polttomoottorikäyttöiset veneet. Sähköperämoottori on helppo ja nopea asentaa, sen lisäksi sähköperämoottori on ekologinen valinta ja niitä saa käyttää järvissä, missä on polttomoottorikielto. Sähköperämoottoreiden suurimpina etuina on äänettömyys, toimintavarmuus, sekä edulliset käyttötunnit. 

Sähköperämoottori vaihtoehdot

Soutu- ja kumiveneisiin sopivat pienet sähköperämoottorit painavat n. 10-20kg ja niiden akusto on yleensä siirrettävissä, joten näitä voidaan kuljettaa mukana ja asentaa ne paikanpäällä. Sähköperämoottoreissa on normaali perälautakiinnitys, jolloin niiden asentamine on helppoa.

Isommissa veneissä akkujen mitoitus ja hallintalaitteiden sijoittelu vaatii hieman suunnittelua, mutta nekin on usein helposti toteutettavissa kustannustehokkaasti ja asiakkaan tarpeiden mukaan. Myös keskimoottori- ja purjeveneet voidaan toteuttaa sähkömoottorilla järkevästi.

Sähkömoottori ja akusto

Eegon valmistamat pienet sähköperämoottorit toimivat samalla käyttöjännitteellä ja samoilla akuilla, kuin Eegon sähköpotkulaudat. Laitteet on varustettu samanlaisilla pikaliittimillä, joten akkujen vaihto veneen ja sähköpotkulaudan välillä on erittäin helppoa ja nopeaa. 

Kaikissa sähköperämoottoreissa käytetään ainoastaan harjattomia BLDC moottoreita, parhaan mahdollisen suorituskyvyn saamiseksi. Kaikissa perämoottoreissa on portaaton kaasu, vakionopeudensäädin, sekä peruutusvaihde. Tälläinen sähköperämoottori sopii hyvin veneen päämoottorin kaveriksi esimerkiksi uisteluun, tai muuten vain äänettömästi etenemiseen. 

Pienet sähköperämoottorit vastaavat n.1-10hp polttoainekäyttöisiä perämoottoreita. Kysy lisää eri malleista asiakaspalvelustamme.

Isommat sähköveneprojektit räätälöidään ja mitoitetaan aina asiakkaan kanssa erikseen. Vaihtoehtoina on useita eri tehoisia sähkömoottoreita ja akustoja.  Ota yhteyttä, niin suunnitellaan sinulle sopiva ratkaisu.

Sähköperämoottorin kanssa ei tarvitse käydä erikseen polttoaineenhakureissulla, koska sen voi ladata suoraan laiturissa verkkovirtalaturilla, tai aurinkopaneelijärjestelmällä.

Sähköperämoottori -videoita Eego youtubessa. 

Käy katsomassa myös Eego Instagramissa sähköperämoottori -julkaisuja.

Sähköperämoottori 1200W 48V Sähköperämoottorit - laadukas valinta järvelle ja merelle
Eego Sähköperämoottori 1200W 48V. Portaaton kaasu, vakionopeudensäädin, suunnanvaihtokytkin, virtalukko, jännitemittari.
sähköperämoottori 1200W

Sähköperämoottori asioissa voit olla yhteydessä Eego asiakaspalveluun. Saat meihin parhaiten yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: asiakaspalvelu(at)eego.fi, tai soittamalla numeroon +358 45 665 4849. Kerromme mielellämme lisää erilaisista sähköperämoottori ja akkuratkaisuista kaiken kokoisiin veneisiin. Eego Oy on kotimainen yritys ja meillä on laaja tuntemus sähkömoottereista, erilaisista akku vaihtoehdoista, sekä moottorinohjauksesta. Kysy myös aurinkolatausjärjestelmistä, parhaassa tapauksessa voit liikkua Eego -tuotteilla ilmaiseksi , niin maalla kuin vesillä. Eegolta saat täyden palvelun laitteiden hankinnasta, niiden asennukseen, sekä asianmukaiset varaosat ja huollon.

Klikkaa tästä Bella HT 600 sähkövene artikkeliin, jossa polttomoottori vaihdetaan sähkömoottoriksi

sähköperämoottori outboard motor
sähkövene
sähköperämoottori
Sähkömoottori 72V
sähköperämoottori