Sähköpotkulauta
Katso video

Sähköpotkulaudat

Sähköpotkulauta on  käytännöllinen kulkuneuvo jokapäiväiseen liikkumiseen. Sähköpotkulauta on äänetön ja ekologinen, sen lisäksi sillä ajamiseen ei tarvitse ajokorttia, eikä sähköpotkulautaa tarvitse rekisteröidä. 

Eegon valmistamat sähköpotkulaudat toimivat myös talvella ja ne sopivat kaikenikäisille. Ajoasento on muokattavissa, joten sähköpotkulauta sopii nuorille, sekä aikuisille. Eegolta löydät tieliikennekelpoiset , sekä tehokkaat maastokäyttöiset sähköpotkulaudat.

 

Sähköpotkulauta

Eegon sähköpotkulaudat on suunniteltu

Vaativiin olosuhteisiin. Runko on vahvistettu kestämään kovaakin käsittelyä ja komponentit on valittu roiskevesitiiviiksi ja kestämään kovia pakkasia. Sähköpotkulautojen teho/vääntösuhde on optimoitu Suomen talviolosuhteisiin. Eego Oy on kotimainen yritys.

Sähköpotkulauta

Eegon sähköpotkulaudat on muokattavissa

Ennen tilausta voit vaikuttaa ohjaustangon korkeuteen, sekä leveyteen, parhaimman ajoasennon saamiseksi. Voit myös vaikuttaa sähköpotkulaudan väriin, tai brändätä sen itselle, tai yrityksellesi sopivaksi. Saatavilla myös USB-laturi kännykälle. Ota yhteyttä, niin räätälöidään juuri sinulle sopiva sähköpotkulauta.

Sähköpotkulauta

Sähköpotkulauta jokapäiväisessä käytössä

Sähköpotkulauta on erinomainen vaihtoehto päivittäiseen liikkumiseen. Sillä ajaminen on todella edullista ja helppoa. Sähköpotkulaudalla kuljetat myös vaivatta ostokset, tai treenikamat ilman hikipisaroita. Sähköpotkulaudalla voi korvata osan automatkoista. Tervetuloa tutustumaan ja koeajamaan Eego sähköpotkulautoja.

Sähköpotkulauta

Sähköpotkulauta varaosat ja huolto eegolta

Sähköpotkulauta on luotettava ja varmatoiminen kulkuneuvo, mutta välillä nekin tarvitsevat huoltotoimenpiteitä ja varaosia. Onneksi varaosat ovat edullisia ja ne on helposti itse asennettavissa. Mutta myös me huollamme sähköpotkulautasi, tai esimerkiksi sähköpyöräsi.

Eego All-road 1800W 48V

Eego All-road 1800W on tehokas maastokäyttöinen sähköpotkulauta monipuoliseen käyttöön.

Lue lisää Eego All-road 1800W kaupansivulta: 

Eego Green 1000W 48V

Eego Green 1000W on tieliikennekelpoinen sähköpotkulauta aikuisille ja nuorille. Tämä laite on erinomainen päivittäiseen liikkumiseen kesällä ja talvella.

Lue lisää Eego Green 1000W kaupansivulta:

Eego All-road 1000W 48V

Eego All-road 1000W on tieliikennekelpoinen  sähköpotkulauta isoilla 10″ vanteilla. Tällä ajaminen on pehmeää ja mukavaa.

Lue lisää Eego All-road 1000W kaupansivulta: 

Eego Green 1800W 48V

Eego Green 1800W on maastokäyttöinen sähköpotkulauta aikuisille ja nuorille, josta ei tehoa ja vääntöä puutu. 

Lue lisää Eego Green 1800W kaupansivulta: